Hírek és események

Április elsején hivatalosan is kezdetét veszi a szezon a Tisza-tavi Kerékpáros Centrumban. Ennek örömére különleges akcióval várunk mindenkit. Egész nap FÉLÁRON bérelhet bringát és más bringás eszközöket.

Ahhoz, hogy megnyerhesd a Bringaélmény meglepetés csomagot like-old a Tisza-tavi Kerékpáros Centrum Facebook - oldalát, a FeHoVa kiállításon készíts egy fotót magadról a Kerékpáros Centrum standján az egyik bringával, és küld el a fotót a #bringaelmeny hashtag-gel a Centrum Facebook oldalára.

A Tisza-tó Kerékpáros Kártya továbbra is 5000 Ft-ot ér Önnek. Meghosszabbítottuk a kártya érvényességi idejét 2017. október 31-ig, hogy senki ne maradjon le, mindenkinek legyen ideje beváltani!

 

A Tisza-tavi Kerékpáros Centrum szervezésében megrendezésre került az Első Tisza-tavi Jégkerékpár Verseny és Túra. A zord idő ellenére sokan látogattak el a rendezvényre, ahol a jégen való kerékpározás mellett fűtött sátrak, forró italok és remek hangulat várta az érdeklődőket.

Itt a szép idő! Kimozdulnál a szabadba, de egy hosszabb bringatúrához még hideg van? Most március 31-ig a félnapos bérlési lehetőségen kívül 2 órára is kölcsönözhetsz nálunk bringát!

Holnap nyit a FeHoVa kiállítás Budapesten a Hungexpo-n, ahol a Magyar Turisztikai Ügynökség társkiállítójaként a Tisza-tavi Kerékpáros Centrum is megjelenik.

A FeHoVa kiállításon meghirdetett játékunk nyertese Duka Erzsébet, aki a Bringaélmény Meglepetés csomagunkat nyerte :) Gratulálunk!
Szeretnénk megköszönni mindenki másnak is, aki részt vett a játékban! Hálánk jeléül ők egy egész évben felhasználható 10% kedvezményre jogosító kupont kapnak, mely bringa- és eszközbérlés esetén használható fel. :)

be137bebd0e231fda8832442f320509c.jpg