A Centrum további szolgáltatásai

Túravezetés és transzfer -akár csomagokkal, kerékpárokkal- elérhető. Vállaljuk egyedi szervezésű, hosszabb, akár több napos kerékpártúrák szervezését. Nagytételben is bérelhetők kerékpárjaink. Buszunk segítségével nagyobb távolságokra is vállaljuk a szállítást, mentést, továbbá rendezvények kerékpár ellátását is meg tudjuk oldani. A térségben egyedülálló módon van lehetőségünk, a legtöbb egy időben, egy helyen kihelyezett kerékpár biztosítására. A túravezetés szolgáltatást minden vendégünknek tudjuk ajánlani, meghatározott díj ellenében.

Alapvetően családoknak, iskolás csoportoknak és a vállalati szektor minden szegmensének nyújtjuk szolgáltatásunk. Egyéni csomagajánlatok kérésére is lehetőség van, ahol a fenti elemek tetszőlegesen kombinálhatók, és igény szerint további szolgáltatásként éttermi/vendéglátás ajánlattal és többféle szálláshely ajánlattal is kibővítjük azokat. Csoportos buszos/hajós szállítás is megrendelhető csomagban, valamin exkluzív csomagban kapcsolódó csapatépítő/képzési program megszervezését is vállaljuk.

A kerékpáros szolgáltatásokkal egyben, de azoktól teljesen elkülönítve is, a rendelkezésre álló sátort, padot, asztalt (400 fő), kordont, ponton készletet (Tisza-tavon felépíthető 250 m2 ponton felület) külső rendezvények megszervezésére, vagy rendezvényszervezők megrendelésére tudjuk biztosítani. 

Rendezvényszervezéssel és eszközbérléssel kapcsolatos további információ ITT és a KAPCSOLAT menüpont alatt található elérhetőségeinken kérhető.

be137bebd0e231fda8832442f320509c.jpg