Kerékpár kölcsönzés

A Tisza-tavi Kerékpáros Centrumban Csepel, Neuzer, Capriolo és Cube márkák számtalan típusa található meg az egyszerű túra kerékpároktól a professzionális hegyi és országúti kerékpárig. Természetesen a gyermekek sem maradnak kerékpározási lehetőség nélkül, hiszen a legkisebbeknek való pedál nélküli bicaj, túrázásra is alkalmas profi gyermek kerékpár, gyermekülések és gyermek utánfutók is bérelhetők. A kutyával utazók egy külön e célra rendszeresített utánfutóban akár kiskedvencüket is magukkal vihetik.

A túrára indulók a biztonság érdekében minden kerékpárhoz fejvédőt kérhetnek, valamint lehetőség van a túrázást megkönnyítő vagy éppen élményszerűbbé tévő eszközök bérlésére is. A profi kerékpáros GPS nemcsak a tájékozódást segítheti, hanem alkalmas a túra minden mozzanatának rögzítésére és emlékként történő megőrzésére. A szinte nappali fényt biztosító kerékpáros lámpákkal felszerelt bringákkal pedig éjszakai túrára is indulhatnak a kalandra vágyók.

A kerékpár kölcsönzés fejvédőt, lakatot és egyedi szolgáltatásokat is magába foglal.  Minden kerékpárhoz jár az élménygarancia és mobilszerviz szolgáltatás mely garantálja, hogy műszaki hiba vagy gyermek elfáradása miatt nem válik lidércessé a túra, hanem gyorsan kényelmesen javításhoz, új kerékpárhoz, transzferhez jut a vendég. 

Csoportos bérlés esetén 20 fő felett 10%, 50 fő felett 15% kedvezményt biztosítunk a kerékpár bérlés árából. Egyedi ajánlatkérés esetén további kedvezményeket biztosítunk. 

 

  

be137bebd0e231fda8832442f320509c.jpg